Какво са Synergy Събитията за теб?
Не е избран Бизнес Партньор.

Какво са Synergy Събитията за теб?

Публикувано от Synergy Leaves 10.07.2017 0 Коментари

Какво ти липсва в бизнеса?

Вече започнахте да споделяте с приятелите си продуктите и Бизнес-програмата на Synergy Leaves, бизнесът ви започва да се разраства и вече чувствате приятното усещане, докато получавате комисионите си. И все пак, нещо липсва, което ви ограничава да поддържате горещ своя Synergy-Бизнес.

И така, какво е това нещо?

Силата на Synergy Събитията

В професията на Мрежовия Маркетинг може да ти се струва, че си съвсем сам. Но тук, в Synergy Leaves, ти развиваш бизнеса за себе си, но никога не си сам. Нашите събития позволяват на Бизнес Партньорите да се съберат и заедно да растат като Един Екип, да споделят впечатленията си, да се окуражат един друг и да се поздравят за успехите си. На всяко Събитие вие се сдобивате с най-новите бизнес-инструменти, ресурси и информация, от които имате нужда, за да придвижите бизнеса си към следващото ниво.

Когато си тръгвате от едно Synergy-Събитие, вие се чувствате освежени и съживени, мотивирани всяка сутрин да се събуждате заредени със страстта да разгърнете още повече бизнеса си и да помагате на другите. Затова ние толкова силно наблягаме на важността на това да участвате във всички Събития, които можете.

Независимите Бизнес Партньори на Synergy Leaves могат неимоверно много да развият собствения си бизнес, присъединявайки се към Synergy-Събитията, влкючително Откритите Представяния на Продуктите и Бизнес-Програмата. С активното си присъединяване към тези Представяния, заедно с още много ваши лични гости и Бизнес Партньори, вие ще сте свидетели на изключително силно нарастване на вашия Екип, приходите ви и вашето собствено личностно развитие.

Инвестиция във вашия собствен Synergy-Бизнес

Отнасяйте се към своя Synergy Бизнес като към Бизнес: Отделянето на време е истинска инвестиция в бизнеса ви, която ще ви се възвърне като израстване и успех. Ние ви призоваваме да реинвестирате в бизнеса си, като се присъедините към Събитията на Synergy Leaves. Изживяването на едно такова Събитие е несравнимо и потенциалната възвръщаемост от вашата инвестиция е още по-голяма! 

Кои Събития са подходящи за вас?

Готови ли сте да изградите добра връзка със съмишленици, да чуете впечатленията им, да придобиете нови знания и умения и да затвърдите увереността си, че сте част от компания, която може да променя живота на хората? Вече планирахме над 20 събития за вас до края на 2017 г. - в цялата страна - и предстоят още! И те дори не включват Събитията, лично планирани от Бизнес Партньорите.

С нетърпение очакваме да се присъедините към някое (или всички) наши Събития!

 

 

Коментирай