Наистина ли е Важна Детоксикацията?
Не е избран Бизнес Партньор.

Наистина ли е Важна Детоксикацията?

Публикувано от Synergy Leaves 10.08.2017 0 Коментари

Is_detoxification_is_so_important

Ние сме склонни да стресираме организма си ежедневно. Подлагаме го на нездравословни храни и напитки, които натоварват вътрешните ни органи. Освен това, заседналият начин на живот, липсата на физически упражнения и стреса имат неизбежни последствия, които се проявяват като физически и психически проблеми.

 

От жизненоважно значение е да дадем на тялото си малко почивка и така необходимото възстановяване, и точно тук се крие важносттa на детоксикацията. Процесът на детоксикация работи чрез преместване на фокуса от метаболизиране на нездравословните храни към клетъчна регенерация и вътрешно почистване на тялото.

 

Процесът на детоксикация се подпомага и от приема на храни и напитки, които са полезни при изхвърлянето на токсините или са градивни елементи на клетките на тялото. Така че, вместо да се стреми да разгражда прекомерните захари, мазнини и замърсители, тялото преминава в режим на почивка, напълно избягвайки такива храни и напитки. Антиоксидантите, за които е установено, че са ключът към защитата от вредните свободни радикали, свободно циркулиращи в организма, са специално включени в детоксикационните диети.

 

И докато нашата диета е нещо, което можем сами да контролираме, това, върху което нямаме контрол е замърсяването. Освен от замърсената околната среда, ние поемаме токсини и чрез пестицидите, натрупани в храната ни, и от изключително вредните метални съединения в напитките. И докато не можем да направим много за замърсяването на околната среда, можем да се стремим да консумираме биологично произведени и здравословни храни. Въпреки това, дори това не е достатъчно, за да се пречисти и възстанови достатъчно оргнизма. Значението на детоксикацията се крие във факта, че тя може да премахне токсините, натрупани в организма, които са извън обсега на нормалните процеси на почистване.

 

Детоксикиращите режими обикновено се асоциират с безвкусни диети или екстремен глад. Не е нужно обаче да прибягваме до никое от тях. Вярно е, че има някои детокс-диети, които са много ограничаващи, като например да се подложите на диета само на течности за определен период от време. Основната цел на детоксикацията всъщност е насочена към премахването на всички тези храни и фактори, които натоварват и стресират организма, като му помогнем и създадем условия то само да се очисти, за да бъде възстановено естественото му здраве.

 

Има аква диети, лимон детоксикации и много други. Те са доста крайни и може да не са подходящи за всеки. Така че, един билков чай е добър начин да дадете на тялото си така необходимия рестарт, и без натоварване и излишен стрес да пречистите организма си от натрупаните токсини. Важността на чая за детоксикация не бива да се подценява, защото 12-те билки за пречистване са изключително ценни, подпомагайки бъбреците и черния дроб, които са основните органи, които се грижат за процеса на екскреция.

 

От съществено значение е да разберем важността на детоксикацията и да я използваме, за да отървем тъканите от замърсяванията, които натрупваме с течение на времето, така че тялото да бъде възстановено и подмладено и готово да се изправи пред нови предизвикателства.

 

  • Synergy_Detox_tea*Чаят Synergy DETOX е по рецептата на Петър Димков-Лечителя за пречистване на кръвта. Оптималният прием на Synergy DETOX е на курсове от: 3 месеца прием последвани от 1 месец почивка.
  • Препоръчва се преди започване на програма с който и да било друг Synergy Чай, да се направи едномесечен курс на прием на Synergy DETOX, така че организмът да може най-оптимално да се повлияе от съответния Synergy Чай.

 

Коментирай