Програма Медицински Специалисти
Не е избран Бизнес Партньор.

Програма Медицински Специалисти

Публикувано от Synergy Leaves 13.08.2018 0 Коментари

Партньорство със Synergy Leaves

 

Присъединете се към увеличаващия се брой медицински специалисти, работещи с продуктовата линия на Synergy Leaves. Научете какви са ползите за вашите пациенти и за вас да препоръчвате билковите функционални чайове, изготвени по рецептите на големия български лечител Петър Димков.

 

Интегративни Продукти
Вижте защо има смисъл да препоръчвате натуралните продукти на Synergy Leaves във вашата практика.

 

20 Причини да препоръчвате Synergy Leaves
Научете защо Synrgy Leaves постоянно получава отлични отзиви за високото качество на продуктите и за професионалното обслужване на клиентите.

 

Информационни Материали
Тези материали бързо дават представа за нашите фито-терапевтични продукти. Идеални са, ако искате да представите информация за продуктовата линия на лекар или друг член от екипа му.

 

Отваряне на Акаунт
Вижте колко лесно още днес можете да отворите акаунта си в Synergy Leaves.

 

Програма за лекари
Харесва ви идеята да препоръчвате натурални билкови продукти, но не искате да държите наличен инвентар? Или искате да работите само с част от продуктовата линя, която е най-подходяща за вашите пациенти? Нашата партньорска програма за лекари е разработена специално с мисълта за вашите нужди.

 

Публикации

Свалете и прегледайте статиите и публикациите, свързани с функционалните чайове Synergy Leaves.

 

Не намирате това, което търсите?

За повече информация, демонстрация, продуктови мостри или връзка с представител, моля свържете се с нас още днес на:

Телефон: +359 (2) 996 33 83

Email: info@synergyleaves.com

Адрес:
Синерджи Нет ООД
ул. Русалийски Проход 15,
р-н Лозенец
София 1407, България

 

Обратно в Началото

Интегративни Продукти

 

Както никога до сегa, съвременната медицина достига изключително високи нива на развитие във всяко едно отношение и пациентът става все по-взискателен към резултатите, качеството и удобството на всеки един продукт, който му се препоръчва. И днес, въпреки всички невероятни възможности, които напредналите фармацевтични технологии предлагат, се забелязва все по-засиленото връщане към т. нар. "зелена медицина".

Затова медицинските специалисти, работещи с билковите продукти Synergy Leaves могат да предложат тези резултати, качество и удобство на своите пациенти, и едновременно с това адекватно да реагират на тенденцията към натурални и щадящи методи за лечение и профилактика.

И когато давате конкретно насочени, натурални решения на вашите пациенти, вие можете да обогатите практиката си по много начини:

Посрещате нуждите на пациентите
Проучванията показват, че днес хората са все по-ориентирани към натуралните продукти. Пазарът на билкови/традиционни продукти последните 10 г. непрекъснато расте поради засиленото популяризиране на растителните лекарствени средства. Освен това, има и силно осъзнаване на ползите от различните билки, което е от огромна полза за компаниите, участващи в продажбата на пакетирани билкови/традиционни продукти. Анализите сочат, че темпът на нарастване на пазара на билкови смеси (Multy-Herbs) ще бъде 7.7% годишно до 2024 г. (Glabal Industry Analysts, Inc.)

Също така пациентите търсят по-натурални решения и щадящи съвети от здравния си консултант. И в рамките на съвременния подход към възстановяването и поддържането на здравето, повечето специалисти в конвенционалната медицина не са настроени да "обучават" пациентите на превенция или да обясняват предимствата на конкретния продукт, който предписват. И когато препоръчвате абсолютно натурални решения в практиката си, вие всъщност можете да запълните една огромна дупка в тази посока.

Подобрявате Резултатите
Повечето от модерните фармацевтични продукти имат бързо, насочено към симптоматиката действие, дължащо се на активните вещества в него - вещества, извлечени от лечебните растения (билки) или синтезирани по изкуствен път. Често, веднъж изолирани, активните вещества губят пълния си потенциал, който имат, когато са в естествената си комбинация с всички останали стотици, дори хиляди други вещества, съдържащи се в растенията - т. нар. синергичен ефект на билките. И ние в Synergy Leaves сме се фокусирали върху доказани във времето билкови, синергични комбинации, базирани на хилядолетното фито-терапевтично познание на Българската Народна Медицина. Затова чайовете Synergy Leaves са продукти, подпомагащи работата на медицинските специалисти в посока цялостното, оптимално здравословно състояние на пациента.

Повишавате Доверието
Реалността е, че хората са много по-отворени за информация и продукти, които получават от авторитетни източници, на които могат да се доверят. И днес, когато пазарът предлага толкова огромен избор от всякакви продукти за здраве, пациентът също иска и решения, които имат видими, дълготрайни резултати, и които всъщност подобряват качеството му на живот като цяло. И препоръчвайки в практиката си 100%-ни билкови продукти, чиито безспорни качества са се доказали във времето, Медицинските Специалисти могат да повишат очакванията и увереността на пациента.

Подпомагате Практиката си
Пациентите имат определени представи и лимити за средствата, които искат да инвестират в здравето си и да изразходват като дневен прием. Когато медицинските специалисти препоръчват функционалните чайове Synergy Leaves, те обезпечават стабилността на практиката си без това допълнително да натоварва финансово пациента.

Създавате своя "Отличителна Черта"
Във все по-конкурентната пазарна среда, включително и в сферата на здравните услуги, да създадеш своята 'отличителна черта'- т. нар. Конкурентно предимство е от първостепенно значение. Може би това е и една от причините, поради които става все по-важно да можеш да се отличиш от масата. И когато работят с продуктите Synergy Leaves, медицинските специалисти могат да предложат на пациентите си нещо наистина ценно и различно, което означава много за тях.

 

Обратно в Началото

20 Причини да препоръчвате продуктите Synergy Leaves

 

Ние сме наясно, че имате голям избор от продукти на различни производители, затова оценяваме, че отделяте време да научите повече за нас. Защо да си партнирате със Synergy Leaves? Както ще видите по-долу, ние от Synergy Leaves сме се посветили на това да предлагаме безопасни и ефективни продукти с най-високо качество, подплатени с отлично обучение и маркетингови материали.

1. Доказани във времето формули. Всеки SYNERGY чай е точно отражение на автентична рецепта на Петър Димков Лечителя от Българската Народна Медицина.
Продуктите на SYNERGY LEAVES са плод на дългогодишни проучвания, комбинирани с най-новите открития и технологии в областта на ботаниката и фито-терапията.
Съотношението на билките в тях е стриктно контролирано, така че синергичното действие на съставките да се разгърне в пълна сила и да позволи на тялото да достигне своята върхова форма и здравословен баланс.

 

2. Качество, на което да се довериш. Всички продукти под марката Synergy Leaves са произведени в местни фабрики и съоръжения, сертифицирани и съответстващи на най-високите европейски стандарти с въведени и действащи HACCP системи. Производството се извършва по утвърдени технологични документации и стриктният качествен контрол гарантира, че всички Synergy-продукти съдържат точното количество и качество на съставките, посочени на етикета и че никой Synergy-продукт не съдържа други, недекларирани съставки, освен тези, посочени на етикета.

3. Таргетирано Позициониране. Все по-често пациентът закупува продукти, които не познава и които са му препоръчани от не-дотам квалифицирани източници или директно от фармацевта, който не е запознат с неговото здравословно състояние. И когато наш продукт достигне до крайния потребител/пациент, ние в Synergy Leaves държим това да е в резултат на компетентната препоръка, познание и опит на хора, запознати с качествата и ефективността на продуктите ни.

И затова, за разлика от повечето производители, продуктите на Synergy Leaves не могат да бъдат закупени от аптеките или в търговската мрежа.


4. Много решения на едно място. Synergy Leaves осигурява богата гама от 100% натурални продукти за здраве, които максимално да отговорят на нуждите на вашите пациенти. И когато работите с по-малко на брой производители се опростява процеса на доставка, пести време и понижава разходите.

5. Подобряване на резултатите. Двупосочен подход - продуктите на Synergy Leaves, насочени към конкретни здравословни проблеми в комбинация с тези, подпомагащи профилактиката водят до по-цялостни и дълготрайни резултати, което означава, че вие сте по-ефективни в работата.


6. Посрещате нуждите на пациента. Днес пациентите все повече предпочитат натуралните и щадящи подходи за лечение и профилактика. И когато препоръчвате продуктите на Synergy Leaves на тези пациенти, вие им давате най-доброто решение за тяхното здраве.

7. Отличавате се. Когато работите с продуктовата линия на Synergy Leaves, вие демонстрирате на своите пациенти, че наистина сте загрижени за тяхното здраве. И това ви помага да се отличите във все по-конкурентната среда в сферата на здравеопазването.

8. Естетичен и Модерен Дизайн на Опаковката. И макар продуктите на Synergy Leaves да са за чисто здравословни нужди и за ежедневен прием, естетичният и модерен дизайн допринася за имиджа и позиционирането на Медицинските Специалисти, работещи с нашите продукти.

9. Лесно въвеждане в медицинската ви практика. Натуралните билкови продукти на Synergy Leaves са етикирани и съдържат подробна и пълна информация - на български и на английски език - с точни инструкции за приготвяне и прием, като се елиминират неяснотите и въпросите на пациентите, което улеснява и намалява работата на специалистите.

10. Конкурентна Цена. Ценовата политика на Synergy Leaves е да поддържа конкурентни, пазарни цени на продуктите, които да са приемливи и напълно достъпни за пациентите.

11. Без изисквания за минимални обороти. За разлика от много други компании, Synergy Leaves няма изискване за минимален обем на покупките. Поръчайте само това, което ви е нужно сега и не натоварвайте бюджета си с излишен инвентар.

12. Отлично обслужване на пациентите. Всички аспекти на работата на Synergy Leaves са насочени с мисълта за пълната удовлетвореност на крайните потребители. Вашите пациенти разполагат с обслужване от наша страна - по телефона, он-лайн или на място в офиса - и осигуряваме информираност и помощ за всичко свързано с продуктите, които вие им препоръчвате.

13. Бърза обработка на поръчките. Поръчки, получени до 16:00 ч. се обработват и изпращат същия ден. Доставката до адрес в София отнема 1 ден, за всички останали населени места в страната - доставката се извършва в рамките на 2 работни дни.

Всички поръчки могат да бъдат получени и на място в офиса на Synergy Leaves в София, ул. Русалийски Проход 15 без оскъпяване за доставка.

14. Високо-качествени Маркетингови Материали.  Медицинските Специалисти, прилагащи в практиката си билковите чайове на Synergy Leaves имат на разположение високо-качествени маркетингови материали като брошури, рецептурни бланки, мостри, визитки и др. с които лесно и бързо да постигат високи резултати.

15. Подкрепа в социалните медии. Synergy Leaves обръща голямо внимание и отделя сериозни ресурси за създаването на високо-качествено интернет съдържание. Тези статии, публикации и постове са на разположение и на нашите Независими Партньори - Медицински Специалисти да ги използват свободно за маркетинг в социалните медии. 

16. Ясни условия на плащане. Да отворите своя акаунт в Synergy Leaves е лесно - просто отворете линка за регистрация и следвайте стъпките. Наш представител ще се свърже с вас за потвърждение на акаунта и вие ще получите уникален номер - ID (9 цифри), който да предоставяте на своите пациенти. Сега вече можете по всяко време да изискате изплащане на бонусите за покупките на продукти, направени от вашите пациенти, които ще ви бъдат изплатени по банков път по посочена от вас банкова сметка.

Също така Медицинските Специалисти могат да поръчват през своя акаунт продукти по цени на едро (няма изискване за минимален обем на поръчките) - за директна продажба на пациентите или за собствена употреба, като ползват най-удобния за тях начин на плащане - в брой при получаването на продуктите, он-лайн или по банков път.

17. 30-дневна гаранция за връщане. Ние сме сигурни, че вашите пациенти ще бъдат доволни от покупката на продукт от Synergy Leaves. Въпреки това, ако по някаква причина някой поиска да върне продукта си, ние с удоволствие предоставяме 30-дневна гаранция за 100% възстановяване на платената сума за всички покупки (вж. Политика за Връщане на Стоки).

18. Личен он-лайн офис и уебсайт. Проследявате всички покупки и статуса на поръчките направени към вашия акаунт. Имате личен уеб-сайт, от който пациентите ви да поръчват, а Synergy Leaves ще приеме поръчките, ще ги обработи и достави на пациентите. А в он-лайн офиса си ще видите натрупаните бонуси..

19. 100% Натурални Билкови Продукти. Заради засиленото търсене на натурални средства за лечение и профилактика, днес на пазара се предлагат огромен брой продукти, които се представят като натурални, въпреки, че съдържат много други примеси, вещества и консерванти и твърдението за "натуралност" се базира на малка част от съдържанието в тях.

Всеки един чай на Synergy Leaves съдържа само и единствено сушени и нарязани билкови растения с гарантиран произход без никакви други примеси. Работим само със сертифицирани билко-събирачи, билко-преработватели и вносители, като 95% от билките в нашите чайове са български - култивирани и диворастящи, като работим с над 70 вида билкови растения.

20. Мотивационна Програма. Програмата "Медицински Специалисти" позволява на вашата медицинска дейност и практика да генерира допълнителен приход от 25% от реализираните продажби без да е нужно да поддържате наличен инвентар. Synergy Leaves обработва и (пре)доставя продуктите директно на пациентите.

Също така, когато друг Медицински Специалист реши да отвори акаунт по ваша препоръка (посочвайки вашия ID номер), вие получавате приход и от неговата работа с продуктите на Synergy Leaves.
И вие получавате тези приходи директно по банковата си сметка.

Искате да изпратите тази информация на Медицински Специалист? Натиснете ТУК, за да свалите, 20 Причини за Партньорство със Synergy Leaves.

 

Обратно в Началото

Информационни Материали

 

Нашият уеб-сайт предоставя богата информация за качествата и предимствата, начина на ползване и прием, състава и някои Често Задавани Въпроси за всеки един от продуктите. За още информация за нашите Функционални Продукти за Здраве вижте и следните материали:

 

Чайове Synrgy Leaves - Каталог


Нашите функционални чайове са специално разработени по автентичните рецепти на големия български лечител Петър Димков. Продуктовата гама се състои от 100% натурални билкови смеси, подпомагащи лечението и профилактиката при следните случаи:

 

Synergy DETOX - информационна листовка

Чай за детоксикация по рецептата на Петър Димков "12-те Билки за Пречистване на Кръвта"

 

Synergy IMMUNE - информационна листовка

Чай за имунитет по рецептата на Петър Димков за "Общо Укрепване на Организма"

 

Synergy COH - информационна листовка

Чай за кашлица по рецептата на Петър Димков за "Кашлица"

 

Synergy PRESS - информационна листовка

Чай при Високо Кръвно (Хипертония) по рецептата на Петър Димков "Хипертония"

 

Synergy VART

Чай хемороиди по рецептата на Петър Димков за "Хемороиди"

 

Synergy PUR

Чай при подагра по рецептата на Петър Димков за "Подагра"

 

Synergy PROS

Чай при проблеми с простатата по рецептата на Петър Димков за "Хипертрофия на Простатата"

 

Synergy NEPHRO

Чай при пясък и камъни в бъбреците по рецептата на Петър Димков за "Пясък и Камъни в Бъбреците (Нефролитиаза)"

 

Synergy FLEX

Чай при ставни проблеми и артирти по рецептата на Петър Димков при "Артрит"

 

Synergy INS

Чай при диабет по рецептата на Петър Димков за "Диабет"

 

Обратно в Началото

Регистрация - Отваряне на Акаунт

 

Отварянето на акаунт в Synergy Leaves става много лесно. Просто отидете на линка за РЕГИСТРАЦИЯ и следвайте стъпките. С активирането на акаунта ви ние ви осигуряваме уникален идентификационен номер - ID (9 цифри, напр. 12456789). Уверете се, че предоставяте този номер, когато препоръчвате продукт, поръчвате от платформата на Synergy Leaves (продукти и материали), пускате искане за изплащане на бонуси и т. н.

За разлика от много компании, ние нямаме изисквания за минимални обороти и обеми. Въпреки това, на ваше разположение са различно комбинирани пакети от продукти, които могат да бъдат доставени на промоционални цени..

Искате да поръчате днес?

Използвайте най-удобния за вас начин за плащане - по електронен път, чрез системата на ePay.bg (вкл. и кредитна карта), платете в брой при доставката на вашата поръчка или по банков път.

Поръчки направени до 16:00 в работен ден се изпращат в същия ден. Поръчки, направени след 16:00 се обработват и изпращат на следващия работен ден. За София доставката отнема 1 работен ден, и 2 дни за страната. Доставката на всички поръчки на стойност над 195.00 лв. е БЕЗПЛАТНА.

Обадете ни се още днес на 02/996 33 83, или ни пишете на info@synergyleaves.com и ние ща направим регистрацията ви вместо вас още днес! Необходимо е да посочите: Трите имена на медицинския специалист, имейл, телефон за контакт, адрес и ID на Партньора, който ви е представил програмата (ако има). След отварянето на акаунта ви вече можете да поръчвате продукти на цени на едро, да ги препоръчвате на пациентите си (свалете РЕЦЕПТУРНА БЛАНКА), и да ползвате всички функционалности на платформата.

 

Обратно в Началото

Програма "Медицински Специалисти"

 

Програмата на Synergy Leaves е разработена специално за нашите партньори - медицински специалисти, за да могат по-добре да посрещнат дългосрочните здравни нужди на пациентите. И също така Програмата позволява на вашата медицинска практика да генерира приход без излишна загуба на време.


Общ Преглед на Програмата
Ако вече познавате и препоръчвате продуктите на Synergy Leaves, но все още не сте наш Независим Партньор, Програмата "Медицински Специалисти" е специално разработена за вашата медицинска практика и бизнес. Както може би вече сте забелязали, пациентите, които използват функционалните чайове на Synergy Leaves се радват на добрите резултати на продуктите. Често пациентите си поръчват от препоръчания им чай просто за да го "пробват". И колкото и да са доволни, когато не им напомняте, че грижата за здравето не е еднократен акт, а дългосрочен процес и отговорност, тези пациенти нямат възможността да усетят дългосрочният ефект на билките и да се превърнат в лоялни клиенти на Synergy Leaves.


Предимствата на Програмата

С нашата програма за партньорство с Медицински Специалисти, вашата медицинска практика може да се обогати и развие с минимални усилия от ваша страна. За всеки един реализиран фито-терапевтичен продукт, вие получавате 25% от крайната продажна цена на дребно. Добрата новина? Вие няма нужда да поръчвате, да доставяте или обработвате поръчки и инвентар. Synergy Leaves се занимава с целия продажбен процес, от обработката на поръчките до тяхната доставка директно до пациента. Synergy Leaves дори отговаря на запитванията на крайните потребители - вашите пациенти и осигурява 30-дневна гаранция за връщане.

Когато просто препоръчвате продуктите на Synergy Leaves, вие участвате в разпределянето на приходите - до тогава, докато пациентът си поръчва. Само с няколко поръчки на нашите топ-продукти всеки месец, програмата "Медицински Специалисти" може да генерира солиден приход за практиката ви на годишна база! Този допълнителен приход можете да използвате както за разширяване и стабилизиране на собствената ви медицинска практика, така и за лични нужди.

 

Още причини да се присъедините към Програмата "Медицински Специалисти" на Synergy Leaves:

  • Реагирате на желанията на пациента и тенденциите към натурални продукти за постигане и поддържане на оптимално здраве.
  • Утвърждавате практиката си като съвременна и ориентирана към интересите на пациентите, защото се стремите да препоръчвате възможно най-щадящите и ефективни решения, възможни на пазара.
  • Лесно препоръчвате функционален чай от продуктовата линия на Synergy Leaves използвайки готовата РЕЦЕПТУРНА БЛАНКА.
  • Давате възможност на пациента удобно да поръча продукта директно от Synergy Leaves, използвайки сигурна интернет връзка (SSL), да поръча по телефона или да го закупи на място от офиса на Synergy Leaves, посочвайки вашия уникален номер (ID).
  • Позволявате на пациентите ви да постигнат отлични и дълготрайни резултати по най-естествения, безопасен и щадящ начин, като приложите в практиката си ефективността на Българската Народна Медицина.
  • Получавате адекватно възнаграждение без да се натоварвате лично с поръчване, проследяване и поддържане на инвентар.

 

Включване в Програмата
Ето как да се регистрирате като Независим Партньор - Медицински Специалист:

1.

Регистрация. Отидете на линка за регистрация и маркирайте опцията 'Независим Партньор'.

Потребителско Име. Въведете потребителското име, с което искате да се регистрирате, като имате в предвид, че това ще е името и на ВАШИЯ ЛИЧЕН уебсайт! (напр. https://example.synergyleaves.com) Използвайте минимум 5 (пет) символа, латински букви и/или цифри.

Парола. Въведете паролата, с която да влизате в акаунта си.  

E-mail:. Въведете вашия най-употребяван имейл, за да можете да получавате известия за промоции, новини, нови продукти и т. н.

Спонсор ID. Въведете номера, който ви е предоставен от нашият Независим Партньор , който ви е представил Synergy Leaves. Ако няма такъв човек и сте разбрали за нашите продукти и възможности чрез реклама или от друг източник, отбележете опцията 'Аз Нямам Спонсор'.

Договор. Уверете се, че сте запознати с договора и маркирайте, след което продължете напред....

2.

СТАРТОВИ КОМПЛЕКТИ. Маркирайте опцията 'Регистрация на Медицински Специалист (19.50)' и продължете ...

3.

Лична Информация. Въведете вашия УИН.

Домашен Адрес. Въведете необходимите данни.

Адрес за доставка. Маркирайте опцията 'Същият като Домашният адрес' ако не се различава.

Данни, видими на личния ми уеб-сайт. Въведете име, имейл и телефон, които посетителите на вашият личен уеб-сайт да виждат, когато го посещават.

Начин на доставка. Не променяйте, освен ако не поръчвате и продукти, които изискват доставка.

Запознайте се с Политиката на Synergy Leaves и отбележете, че сте го направил, като маркирате 'Прочетох и приемам тези ПОЛИТИКИ И ПРОЦЕДУРИ' и продължете напред...

4.

ПЛАЩАНЕ. Натиснете бутона 'Завърши'. 

 

Наш представител ще се свърже с вас на посоченият от вас телефон за потвърждение на регистрацията ви. Сумата от 19.50 лв. (Годишен Лиценз) ще бъде приспадната автоматично във вашият он-лайн портфейл и не се дължи при регистрацията. 

Това е! Сега вече можете да влезете в акаунта си, да поръчвате продукти по цени на едро и да използвате всички функционалности на платформата:

 

Маркетинг. Synergy Leaves има стриктна анти-спам политика и всички маркетингови кампании са съобразени с желанието и съгласието на крайните клиенти и пациенти. Маркетинговите кампании включват директен имейл-маркетинг, каталози, промоционални и ценови акции, и т. н.

Проследяване на поръчките. Всеки Независим Партньор на Synergy Leaves разполага с он-лайн офис, където може да направи справки и проследяване на поръчките, направени към неговия акаунт.

 

Обратно в Началото

Публикации

 

Петър Димков и Българската Народна Медицина
Вижте статията Петър Димков-Лечителя - с обич и преклонение!, за да се запознаете с големият български Лечител, по чиито рецепти са комбинирани всички продукти на Synergy Leaves. Вижте и документалните филми, посветени на Петър Димков, за да можете още по-добре да се запознаете с огромното наследство, оставено от Лечителя.

 

Билки или Лекарства
Статия, от която ще добиете още по-добра представа за предимствата на билколечението и синергичното действие на лечебните растения.

 

Наистина ли е важна Детоксикацията?
Вижте защо днес, повече от всякога, е толкова важно да се предприемат активни мерки за цялостната детоксикация на организма. 

 

Агримония (Agrimonia eupatoria)
Статия за изключителната билка Агримония, известна още като Камшик. Една от билките, които е много използвана в Българската Народна Медицина и присъства в много от продуктите на Synergy Leaves.. 

 

Обратно в Началото

 

За повече информация, демонстрация, продуктови мостри или връзка с представител, моля свържете се с нас още днес на:

Телефон: +359 (2) 996 33 83

Email: info@synergyleaves.com

Адрес:
Синерджи Нет ООД
ул. Русалийски Проход 15,
р-н Лозенец
София 1407, България

 

Обратно в Началото

 

Коментирай