Възползвайте се от Безплатната Регистрация през Август!
Не е избран Бизнес Партньор.

Възползвайте се от Безплатната Регистрация през Август!

Публикувано от Synergy Leaves 25.07.2017 0 Коментари

Free Membership in August

Възползвахте ли се от промоцията за Безплатна Регистраця? По-добре побързайте, защото останаха само няколко дни преди тази оферта да изтече!

Възползвайте се от Безплатната Регистрация през Август!

 

Познавате ли някого, който е обещал да се погрижи за здравето си тази година, но все още не е предприел стъпките за това?

 

И макар да е минала първата половина на 2017 година, това не значи, че е прекалено късно да направим един подарък здраве. С Безплатната Регистрация*, която можете да грабнете от 31 Юли 2017, сега е перфектният момент!

 

Не оставяйте своите нови клиенти да пропуснат да се присъединят към Synergy Leaves® с тази страхотна промоция.
За да се възползват от Безплатната Регистрация трябва да направят първоначална поръчка на Бизнес Пакет от 104 PV или повече. 

Още по-хубавото е, че тези, които изберат Бизнес Пакет, включващ Безплатна Регистрация спестяват много. Те получават продуктите, съдържащи се в Бизнес Пакета с над 26% отстъпка от крайната им продажна цена. Добре ли е?

 

Здравето е основният критерий за изживяване на полноценен живот и в Synergy Leaves предоставяме здраве и уелнес, което е нашият подарък за света. Партньорството със Synergy Leaves има изключителни предимства, така че помогнете на някой да поеме контрола върху живота си през Август, като разпространим новината за Безплатната Регистрация от 31-ви Юли до 13-ти Август 2017.

 

*Безплатната Регистрация в Synergy Leaves автоматично се прилага за първоначални поръчки, подадени от 31-ви Юли 2017 до 13-ти Август 2017 г. Квалифицираните нови Бизнес Партньори, които изберат Бизнес Пакет като първоначална продуктова поръчка, ще получат отстъпка от 49.00 лв. от стойността на Бизнес Пакета, което е стандартната цена на регистрацията.

 

Коментирай