Започнете силна 2018-та с Безплатна Регистрация!
Не е избран Бизнес Партньор.

Започнете силна 2018-та с Безплатна Регистрация!

Публикувано от Synergy Leaves 17.12.2017 0 Коментари

Christmas Free Membership

С настъпването на Коледните и Новогодишни празници, Synergy Leaves прави един страхотен подарък за всички нови Бизнес Партньори.

Започнете Силна 2018-та - Регистрирайте се безплатно!

 

С настъпването на Коледните и Новогодишни празници, Synergy Leaves прави един страхотен подарък за всички нови Бизнес Партньори.

 

Започнете една силна 2018 година, като си направите един подарък здраве. С Безплатната Регистрация*, която можете да грабнете от 18 Декември 2017, сега е перфектният момент!

 

Не оставяйте своите нови клиенти да пропуснат да се присъединят към Synergy Leaves® с тази страхотна промоция.
За да се възползват от Безплатната Регистрация трябва да направят първоначална поръчка на Бизнес Пакет от 104 PV или повече. 

Още по-хубавото е, че тези, които изберат Бизнес Пакет, включващ Безплатна Регистрация спестяват много. Те получават продуктите, съдържащи се в Бизнес Пакета с над 27% отстъпка от крайната им продажна цена. Добре ли е?

 

Здравето е основният критерий за изживяване на пълноценен живот и в Synergy Leaves предоставяме здраве и уелнес, което е нашият подарък за света. Партньорството със Synergy Leaves има изключителни предимства, така че помогнете на някой да поеме контрола върху живота си през 2018 година, като разпространим новината за Безплатната Регистрация от 18-ти Декември 2017 до 10-ти Януари 2018..

 

*Безплатната Регистрация в Synergy Leaves автоматично се прилага за първоначални поръчки, подадени от 18-ти Декември 2017 до 10-ти Януари 2018 г. Квалифицираните нови Бизнес Партньори, които изберат Бизнес Пакет като първоначална продуктова поръчка, ще получат отстъпка от 49.00 лв. от стойността на Бизнес Пакета, което е стандартната цена на регистрацията.

 

 
РЕГИСТРАЦИЯ
 

Коментирай