Кампания: Здрав Имунитет за Здраво Детство!
Не е избран Бизнес Партньор.

Кампания: Здрав Имунитет за Здраво Детство!

Публикувано от Synergy Leaves 24.02.2019 0 Коментари

Campaign_Healthy_Childhood

 

  Вчера, 23.02.2019 г., в Медицински Център "Деца с Проблеми в Развитието" (МЦДПР) в София бе стартирана кампанията „ЗДРАВ ИМУНИТЕТ - ЗА ЗДРАВО ДЕТСТВО!”. Кампанията е съвместна инициатива на Фондация „Деца с Проблеми в Развитието” и Synergy Leaves, целяща да запознае по-добре родителите и всички ангажирани с отглеждането и възпитанието на децата как функционира детската имунна система и какво ни разболява, за да можем да взимаме по-добри решения, влияещи на здравето на децата ни.

 

  В рамките на кампанията ще се проведат редица обучения и семинари от изтъкнати специалисти в областта на детското здраве и развитие, които да внесат по-голяма яснота за факторите, влияещи на детската имунна система и здравословния начин на живот. Целта на кампанияте е по-доброто разбиране и осъзнаване на личната ни отговорност и ангажимент към здравето на децата ни.

 

  На вчерашното събитие един от водещите холистични специалисти, нутриционист и диетолог – д-р Владимир Шишков, изнесе лекция на тема „ОСНОВНИ ПОНЯТИЯ, ФУНКЦИИ И НАЧИНИ ЗА УКРЕПВАНЕ НА ИМУНИТЕТА”, на която присъстващите се запознаха с влиянието на храненето върху детския имунитет и устойчивост на организма, и получиха някои ценни съвети как на практика да използват естествените и натурални методи и средства в ежедневието и хранителната култура на децата.

 

Гостите на събитието се запознаха и с възможностите на фитотерапията за укрепването на детския имунитет и беше направена демонстрация по приготвянето и дегустация на фитотерапевтичния чай Synregy IMMUNE - комплексът от 12 български билкови растения по рецептата на народния лечител Петър Димков за общо укрепване на организма.