5 Причини Защо Трябва да се Използват Визитки
Не е избран Бизнес Партньор.

5 Причини Защо Трябва да се Използват Визитки

Публикувано от Synergy Leaves 10.08.2017 0 Коментари

Why_business_cards_work

Защо Визитките все още работят?

 

Като част от бързо развиващия се свят днес, може да мислиш, че визитните картички вече нямат значение, но може би ще се иненадаш как визитката все още работи и може да направи много за бизнеса ти.

 

Ето нашите (най-добри) причини, поради които визитните картички все още трябва да се използват и как те могат да помогнат за разширяването на твоя Synergy бизнес.

 

Размяната на контактна информация с визитната картичка говори за професионализъм.

 

Изграждането на мрежа в Synergy Leaves не е просто разширяване, но и създаване на истинска връзка. Да подадеш визитна картичка - веднага, на място - прави добро първо впечатление и хората си правят важни изводи за теб.

 

Визитките ти маркетират твоя бизнес.

 

След като дадеш визитната си картичка, ще има моменти, в които твоята контактна информация може да не е нужна на човека веднага, но това ти дава основание да се свържеш отново с него. С едно последващо обаждане ти имаш възможност да разбереш повече за нуждите на човека и да споделиш повече за бизнеса си.

 

Визитката не се изключва.

 

Твоята визитна картичка не се нуждае от захранване или интернет връзка за да работи. Да имаш винаги под ръка Визитка означава, че никога няма да пропуснеш възможността за нов контакт, Клиент или Бизнес Партньор.

 

Нашият мозък обича да ни предава понякога.

 

Да имаш растящ Synergy бизнес означава да имаш много контакти, които трябва добре да поддържаш. Много често ние забравяме важната информация почти веднага, след като я получим.  Проследявай контактите си като допълваш бележки на тяхната визитна картичка, и то докато все още нещата са свежи в съзнанието ти.

 

Предоставяй Визитната си картичка по какъвто начин искаш и както ти е забавно.

 

Има хиляди начини да дадеш информация с визитна картичка. Остави я под чашата за чай или Synergy Каталог, "забрави" я в чакалнята при зъболекаря или дори на билярдната маса. Бъди толкова креативен, колкото можеш и направи наистина добро първо впечатление, което много ще услесни работата ти в последствие.

 

Коментирай