4 трика, които да държат под контрол апетита този Великден
Не е избран Бизнес Партньор.

4 трика, които да държат под контрол апетита този Великден

Публикувано от Synergy Leaves 07.04.2018 0 Коментари

Is_detoxification_is_so_important

За тези, които наистина държат на фигурата и здравето си, най-трудната част при преминаването към здравословен начин на живот е изобилието от всякакви вкусотии и изкушения навсякъде където отидеш, особено по време на Великденските празници.

 

И с приближаването на празника, все повече усещаш сладичките изкушения, и то под всякаква форма - колеги носят какви ли не вкусотийки в офиса, празнични шоколадови десертчета и "великденски" напитки в близкия супер-Маркет и други сладки деликатесчета на промоция.

 

За съжаление обаче, влечението към сладкото има способността да извади от релси и най-здравословно ориентираните. За щастие има няколко начина едновременно да избегнем и да пренасочим желанието си за сладичко, и същевременно да опазим фигурата и здравето си от всички тези изкушения.

 

Ето 4 "трика", които можете да приложите за да държите под контрол влечението си към сладкото

 

Дръжте вкусотийките извън полезрението си

 

Когато пред очите ви има сладки изкушения, вие се поставяте в положение да си налагате постоянно да си казвате "не" всеки път, когато ви се прииска да си вземете. Вместо да държите шоколадчетата и кексчетата на удобно, открито място на масата, защо не ги сложите на по-трудно за взимане място - например на най-горния рафт в шкафа?!

 

Заменете сладките изкушения с други сладки, но здравословни алтернативи

 

Винаги дръжте купата с плодовете на видно и лесно-достъпно място. Така вместо да заситите жаждата си за сладичко с шоколадово зайче, може да предпочетете да грабнете сочната ябълка, която освен че ще свърши същата работа, ще ви накара да усетите, че държите нещата под контрол.

 

Вземете превантивни мерки

 

Планирайте си здравословно похапване на всеки няколко часа. Когато има прекалено много време между храненията, всъщност изведнъж осъзнаваш, че си страшно гладен и грабваш първото нещо, което ти попадне. Желанието за сладко е достатъчно предизвикателство, че да прибавиш и едно истинско огладняване към него. Като сте подготвени предварително, на вас ще ви е много по-лесно да се храните по начина, който сте избрали и да избегнете храните, които не се вписват в него.

 

Позволете си едно-две "прегрешения"

 
И когато все пак нищо не помага, понякога най-доброто нещо, което да направиш е просто да се насладиш веднъж или два пъти на някое от всички тези вкусни изкушения. Позволете си малка, предварително планирана порцийка сладичко в ранния след обяд или в края на деня. Когато го планирате и знаете точно какво ще е вашето малко прегрешение, вие ще си дадете възможност да му се насладите истински без да изпускате нещата от контрол.

 

  • Synergy_Slim_teaИ още един трик, който може би наистина ще ви помогне в неравната борбата с вкусните изкушения: Знаете ли, че чаят Synergy SLIM освен, че ще ви помогне да се справите с последствията, ако все пак не сте успели да устоите на всички тези изкушения, също така намалява и апетита?! И всъщност може да не се налага да прибягвате към каквито и да било трикове за да държите фигурата и здравето си под контрол.

Затова - наслаждавайте се на празниците, забавлявайте се с близките и приятелите си и бъдете здрави!

 

Коментирай